99f498a4-2d72-4304-87ff-8436b224087d

Agenda | Bijeenkomst

Congres "De Zorg: Ten minste houdbaar tot..?"

Locatie

Noordlease Stadion

Datum
22 juni 2018 vanaf 16:30 tot 18:00 uur
INSCHRIJVING NU GEOPEND! – Congres "De Zorg: Ten minste houdbaar tot..?"
Bent u als toekomstig specialist klaar voor de zorgsector? Hoe is de zorg momenteel georganiseerd? En welke veranderingen vinden er plaats in de huidige zorg? Hoe werken deze veranderingen uit voor de arts, maar vooral ook voor de patiënt? Zou u meer willen weten over de toekomst van de zorg waarin u als specialist werkzaam gaat zijn? Kom dan naar het congres “De Zorg Ten minste houdbaar tot...?”
 
Op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 juni 2018 organiseert Stichting Arts en Organisatie een congres over bestuur, beleid en financiën in de zorg. Het congres vindt plaats op een unieke locatie het Noordlease stadion van FC Groningen.
 
Gedurende het congres worden de verschillende spelers binnen ons zorgstelsel in beeld gebracht en wordt besproken hoe de huidige en toekomstige zorg er (mogelijk) uitziet. Thema’s als efficiëntie, kosten, automatisering, ondernemen en innovatie zullen belicht worden. Diverse sprekers, waaronder prof. dr. Huub Schellekens (Hoogleraar Farmaceutische Wetenschappen), prof. dr. Patrick Jeurissen (Hoogleraar betaalbare zorg) en prof. dr. Niek Klazinga (Hoofd Health Care Quality Indicator Program OECD) zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek nader ingaan op deze vraagstukken. Op zaterdag is er gelegenheid om een specifiek onderwerp tijdens masterclasses in kleiner groepsverband verder uit te diepen. Het volledige programma vind je hier.
 
Voor slechts 76 euro bent u als lid van De Jonge Specialist erbij!* Dit is inclusief een dinerbuffet op vrijdag en een lunch en borrel op zaterdag.
Kortom, denk mee over de organisatie van de Nederlandse zorg en mis dit congres niet!

IN HET KORT
Wat:            Congres Stichting Arts en Organisatie “De Zorg: Ten minste houdbaar tot...?”
Wanneer:    Vrijdagavond 22 juni en zaterdag 23 juni 2018
Waar:          Noordlease stadion van FC Groningen
Voor wie:     Medisch specialisten (Cluster 1, 2 en 3), AIOS/ANIOS, andere zorgprofessionals en studenten
Kosten AIOS:  €76 (vrijdag en zaterdag), mits lid van De Jonge Specialist*

*Vereiste kortingscode bij online aanmelding: XA724 6505 04D5 7C29
 
Laat uw contacten op Facebook ook weten dat u gaat!