Aios Academy | Algemeen

Steeds meer aios hebben behoefte aan bijscholing op discipline overstijgende onderwerpen, zoals management, communicatie en leiderschap. Diverse commerciële partijen maar ook ziekenhuizen zijn op deze vraag ingegaan en bieden scholing aan aios. Ze bieden unieke cursussen aan maar vaak is er ook sprake van overlap. De laatste tijd heeft DJS van verschillende instanties verzoeken gekregen om mee te denken met deze opleidingsinitiatieven. Er is echter geen platform waar je als aios terecht kunt om de kwaliteit van al deze cursussen te zien.

Hier wil DJS verandering in brengen! De AIOS Academy is het platform dat we hiervoor gebruiken. In de Academy zullen we cursussen en trainingen uitlichten waarvan wij geloven dat deze voldoet aan jouw kwaliteitseisen. Daarnaast hebben wij korting geregeld voor onze leden.

De AIOS Academy

- Bestaat uit gratis trainingen die wij zelf ontwikkelen omtrent arbeidsrechtelijke zaken, betaalde cursussen en trainingen, en events over discipline overstijgende onderwerpen.

- Biedt informatie over de kwaliteit en relevantie van cursussen en trainingen

- Voorziet in kortingen op deze cursussen

- Is speciaal voor leden van De Jonge Specialist.


De AIOS Academy is een nieuw initiatief van DJS dat we gestart zijn op 1 januari 2017. In de loop van de tijd zullen wij het aanbod uitbreiden. Hou vooral deze website en onze nieuwsbrief in de gaten.
 

Hoe werkt de AIOS Academy?

De AIOS Academy werkt samen met ervaren partijen die de inhoud van de cursus ontwikkelen, veelal samen met het bestuur van De Jonge Specialist. Deze cursussen en trainingen worden tentoongesteld op deze website. Wanneer je als aios iets ziet, dat je aanspreekt, kun je via de informatie op onze website naar de website van de betreffende organisatie gaan voor meer informatie en inschrijving.

 

Bekijk het aanbod

 Bekijk het aanbod!