​​
Thema's
Toekomst & Innovatie​
​​​Het platform Toekomst en Innovatie (T&I) van De Jonge Specialist bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde aios die in verschillende commissies plaatsnemen, zoals de commissies eHealth, AIOS Upgrade, Financieel en het Platform Medisch Leiderschap. Het platform komt maandelijks bijeen om de voortgang van de individuele projecten te bespreken en elkaar te inspireren tot nieuwe initiatieven. Ook is er ruimte voor discussie rond actuele zorgthema’s. Op die manier vormt DJS haar eigen visie op innovatie en kijken we naar de impact van actuele ontwikkelingen voor de aios en/of medisch specialist. Door de kennis uit de diverse commissies samen te brengen, heeft het platform inmiddels expertise ontwikkeld over de toekomst van de zorg. Daardoor is het een aantrekkelijk platform voor andere organisaties die zich hier vanuit andere invalshoeken mee bezighouden.

Het platform Toekomst en Innovatie wil actuele ontwikkelingen en vernieuwingen in de gezondheidszorg volgen, beïnvloeden en vormgeven. Zo vertegenwoordigt zij de aios van nu in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst.

Praat mee met de werkgroep
Naast het volgen van de media en het creëren van ingangen en aanknopingspunten bij de politiek en maatschappij om onze invloed te vergroten, is het bovenal onze taak om de belangen van aios te blijven behartigen. Wij vinden het dan ook belangrijk om aios de gelegenheid te bieden om mee te denken over hun eigen opleiding en toekomst. Ben jij hierin geïnteresseerd en wil jij je bij het platform aansluiten? Stuur dan een e-mail naar info@dejongespecialist.nl en ontvang meer informatie over een sollicitatie. Je bent ook van harte welkom om een keer mee te kijken.